top of page
Cementmuur

CNC Snijden en Flexibele Materialen

Wij kunnen door élk materiaal snijden : hoge snelheid ultrasoon Zünd messen-snijmachines. Té dik of stug ? Dan schieten onze waterjet-snijders in actie.

CNC Snijden en Flexibele Materialen Narviflex
Cementmuur

Voor flexibele en relatief dunne materialen (tot ca. 6 mm), zetten we onze Zünd CNC snijmachines in. Deze zijn gemaakt voor snijwerk onder hoge snelheid en capaciteit en zijn voorzien van transportbanden voor invoeren en uitvoeren van de materialen.

We kunnen (in uw opdracht) Zünd snijden in o.a. :

  • PVC plaat, al dan niet weefselversterkt

  • PU plaat, al dan niet weefselversterkt

  • Zeildoek/karredoek

  • Alle soorten textiel

  • Celrubber, kurk en Foam

  • Rubber, al dan niet weefselversterkt

  • Karton, schuimplaat

Cementmuur
Cementmuur

S.W.A.T. (Special Applications Waterjet Team) is de naam van de afdeling die onze moderne 5-assige waterjet beheert. De waterjet wordt ingezet voor alle afdelingen en bedrijven van de Narviflex Group (in 2 of 3 ploegen, naargelang de workload).

De STM-machine van Oostenrijks fabrikaat, kan snijden in X, Y en Z-as en heeft bovendien een roterende kop, waarvan de hoek instelbaar is. Deze zijn de 2 bijkomende assen. Dikwijls noemt men deze vorm van waterjet-machines : 3D waterjet.

Narviflex 3D Waterjet Cutting
Novapress Universal by Narviflex Rindus.jpg
Cementmuur

Met top-materialen voor het maken van dichtingen (gaskets) en CNC Zünd snijmachines, kunnen wij snel en vanuit voorraad, dichtingen voor u snijden, volgens CAD-Plan, model of specificaties.

Je weet niet of het materiaal CNC Zünd of Waterjet gesneden wordt ? Of je zoekt materialen geschikt voor bekledingen ? Of voor Manchetten ? 

Doorzoek dan onze volledige database, mét selectie-criteria !

bottom of page