top of page
Cementmuur

Metaalbanden Esfo Range

Metaalgaasbanden worden dikwijls gebruikt voor transport van producten met hoge temperaturen (bakken) of lage temperaturen (diepvries).

Eind juli 2022, heeft Narviflex, de fabriek Esfo Metaalgaasbanden in Enschede, Nederland, overgenomen. Aanvragen en bestellingen plaatsen, evenals bezoeken ter plaatse voor opmetingen door onze zorgen, kan u doen in uw dichtsbijzijnde Narviflex of Rindus vestiging. Uw vaste contactpersoon staat tevens voor u klaar !

Hieronder kan u de diverse type metaalgaasbanden zien, die wij produceren. U kan ook telkenmale de uitgebreide technische informatie downloaden.

BS Breedspiraalband

BS breedspiraalbanden worden al vele jaren met succes gebruikt in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, metaalindustrie, glasindustrie en chemische industrie.

OB Draadogenband

De doorlaat van de band wordt op maat gemaakt door de afstand van de afzonderlijke draadogen te variëren. Dit kan door de draadogen op afstand te houden d.m.v. van 1 of meerdere ondergelaste draden (de localisatiedraad), veren, ringen, of busjes.

GRZK Grilleband

GRZK grillebanden worden gemaakt van hoogwaardige roestvast stalen en verenstaal draad- materialen.De draaddiameters variëren van 0,9 t/m 2,8 mm.

HO Honingraatband

De HO honingraatband is opgebouwd uit dwarsstaven en een vlakke metalen strip. Aan de zijkanten van de band hebben de dwarsstaven een gelaste ring (gelaste randen)

RA Rondloopband

De RA rondloopband wordt ingezet in rondloopsystemen, spiraaltorens, bocht- en rechttransporteurs.

SC Scharnierplatenband

De SC scharnierplatenband is opgebouwd uit scharnieren, verbonden met een dwarspen en afgewerkt met een zijketting of zijplaatjes. De dwarsstaven zijn afgelast met een lasring.

ST Stavenband

De ST stavenband is opgebouwd uit dwars staven, die met elkaar verbonden kunnen zijn door S-haken (zelfkanten) ZK, door kettingen HK of speciale beugels BK/ NB en VB.

MT Modulenband

De band bestaat uit kunststof modulen die middels roestvrijstalen dwarsstaven verbonden zijn.

EBZ Biscuit Bakband

De EBZ-Band is een zeer veel gebruikte transportband voor de bakkerij-industrie.

bottom of page