top of page
Cementmuur

Rubber Producten en Waterjet

Méér voorraad en méér machines, betekent dat we méér en sneller producten voor je kunnen maken !

Rubber Producten en Waterjet snijden Narviflex
Cementmuur

Onze materialen (PU, Rubber, PVC, Transportbanden), zijn niet zo éénvoudig te snijden, zeker niet als ze wat dikker zijn. Daarvoor hebben we machines die rechtstreeks van de CAD DXF File, kunnen snijden.

Maar we hebben niet altijd een CAD File van u nodig, deze machines zijn parameteriseerbaar, we kunnen bv. lengte en breedte, aantallen, gaten, sleufgaten, etc. invoeren en de machines maken automatisch de benodigde snijbestanden.

Onze 3D STM Waterjet is een unieke machine, door zijn grote werkopppervlak en tevens de mogelijkheid om onder hoek te waterjetten. 

Cementmuur

Voor deze twee productgroepen, durven we gerust stellen dat we de ideale partner voor u zijn :

  • Wij hebben alle basismateriaal, in alle diktes, simpelweg op voorraad

  • Wij hebben CNC oplossingen om te snijden, via CNC snijders of via de waterjet

  • Vulcaniseren van rubber of lassen van kunststoffen, hebben uiteraard geen problemen voor ons.

Manchetten en Dichtingen Narviflex - Rechthoekige manchetten met flenzen uit natuurrubber RedFine Plus
Stroken en Platen in PU Rubber en PVC
Cementmuur

Narviflex stockeert zowat alle types rubber (SBR, NBR, EPDM, CR, NR, SILICONE, …), als rubber voor Algemene Toepassingen, maar ook in Hoogwaardige Uitvoeringen (Blackrock, RedFine Plus, YellowFine), dikwijls voor gebruik in stortpunten en toepassingen die voor véél slijtage zorgen.

Tevens kan u bij ons terecht voor één van de beste soepele kunststoffen die er zijn : Poly-Urethaan en dit zowel in de algemeen bekende Okerbruine uitvoering (diverse hardheden), maar ook in transparante, witte en blauwe voedingsgekeurde uitvoeringen (Narvistar). Ook de platen voor bekledingen (RH), met katoenachterzijde of strekmetaal-achterzijde, stockeren we.

We hebben tevens een gamma zeildoeken, meestal uit soepele pvc, maar altijd sterker en dikker als wat bekend is als “bâche”. Bij ons beginnen we bij dikte 0,9 mm en gaan dan naar 1,5 mm (“Karredoek”)

Je weet niet of het materiaal CNC Zünd of Waterjet gesneden wordt ? Of je zoekt materialen geschikt voor bekledingen ? Of voor Manchetten ? 

Doorzoek dan onze volledige database, mét selectie-criteria !

bottom of page