top of page

Dakjesbanden - Banden voor Bloemenverwerking

Bij de verwerking van snijbloemen is mechanisering steeds belangrijker geworden. Na de oogst dienen de verse bloemen snel en efficiënt verwerkt te worden om zo langer bij u in huis te kunnen staan. De productie-unit van de Narviflex Group in Nederland, is al vele jaren dé referentie voor het maken van kunststof transportbanden voor verwerking van snijbloemen ! Daarom verdient deze sector het om in de schijnwerper te staan.


Wist u dat we binnen de Narviflex Group, speciaal voor de bloemenverwerking, dakjesbanden vervaardigen om bossen te bundelen, ontbladeren, op maat te snijden en te binden?


Daarnaast hebben wij ook ervaring met vele andere transportbanden voor de bloemverwerking. Naast vlakke transportbanden en banden met meenemers, golfranden en snaren, produceren wij ook bijvoorbeeld sponsbanden of transportbanden voorzien van kleurlijnen, voor de precieze sortering van bloemen in verschillende snijlengtes.

Waarom dakjesbanden ?

Dakjesbanden zorgen voor een verhoogde efficiëntie en verwerkingscapaciteit bij het ontbladeren, snijden en binden van snijbloemen. De dakjes zijn naar uw specificaties te plaatsen naar de omvang van uw soort en bosgrootte, terwijl de bloemen tegelijkertijd goed bij elkaar worden gehouden tot het moment van binden.

Comentarios


bottom of page