top of page

SKF Foodline

SKF Food Line tweerijige tonlagers voor de veeleisende toepassingen binnen de voedingsindustrie.


SKF Food Line tweerijige tonlagers voor de veeleisende toepassingen binnen de voedingsindustrie.
SKF Food Line tweerijige tonlagers voor de veeleisende toepassingen binnen de voedingsindustrie.

SKF introduceert als eerste een serie tweerijige tonlagers die speciaal ontworpen zijn voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Onze nieuwe lagers worden geleverd met voedselveilige afdichtingen en voedselveilig vet om de voedselveiligheid te verbeteren. Deze lagers hebben een levensduur die gemiddeld drie keer langer is dan open lagers, wat resulteert in een efficiëntere productie en minder onderhoud

SKF introduceert als eerste een serie tweerijige tonlagers die speciaal ontworpen zijn voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.
SKF introduceert tweerijige tonlagers voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Voedselveilige productie binnen elk proces


Het handhaven van een veilige voedselproductieomgeving is essentieel in elk proces. Ondanks de vooruitgang op het gebied van machines en de strengere programma’s en protocollen voor het naleven van de voedselveiligheidsvoorschriften, blijven het aantal terugroepacties toenemen. Het belang van een veilige productieomgeving kan niet genoeg worden benadrukt.


Produceer meer met minimaal onderhoud


Wanneer u investeert in SKF Food Line tweerijige tonlagers, verbetert u niet alleen de voedselveiligheid, maar ook de betrouwbaarheid en de levensduur van deze lagers. Dit betekent dat u uw machines in bedrijf kunt houden tot de volgende geplande onderhoudsstop.

De voedselveilige afdichtingen, goedgekeurd door de FDA (US Food and Drug Administration) en de EC (European Community), beschermen uw lagers tegen het binnen- dringen van water en reinigingsmiddelen alsook andere verontreinigingen. De afdichtingen minimaliseren tevens het risico op vetlekkage uit uw lagers hetgeen een positieve invloed heeft op de prestatie en de levensduur.


Rindus Service - SKF Aandrijfcomponenten
Rindus Service - SKF Aandrijfcomponenten


SKF Foodline - Bij Rindus natuurlijk
SKF Foodline - Bij Rindus natuurlijk

Verminder de invloed op het milieu


SKF Food line tweerijgie tonlagers verbeteren niet alleen de voedselveiligheid en verminderen het onderhoud, maar verminderen ook de invloed van uw bedrijf op het milieu.


De lagers zijn voorzien van wrijvingsarme afdichtingen, die het energieverbruik en de CO2-uitstoot verminderen. Het resultaat is een langere levensduur, waardoor lagers minder frequent vervangen hoeven te worden (minder grondstoffen, productie en transport) alsook een minimaal vetverbruik.


 
 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page