top of page
Cementmuur

Volta PU Kunststof Transportbanden

Narviflex is al vele jaren de partner van Volta Belting, voor hun uniek gamma van PU kunststof transportbanden. Meestal bestaan deze uit vol pu (monolithisch), dus zonder weefsel, hetgeen anti-bacterieel werkt en het reinigen sterk vergemakkelijkt. Volta is ook de uitvinder van de Positief Aangedreven Transportband, de "SuperDrive"

Cementmuur
Narviflex Volta SuperDrive - Positief aangedreven transportband - Volta is de uitvinder van deze transportbanden
Cementmuur
Narviflex Volta SuperDrive Logo

SuperDrive™ (SD) is een Positive Drive-riem die de belangrijkste mechanische problemen van klassieke vlakke riemen oplost, namelijk slippen en ontsporen.

Lagere bedrijfskosten (lagere cost of ownership): minder (heet) water, minder chemische belasting, kortere reinigingstijd, meer tijd voor productie.

Cementmuur
Cementmuur
Logo Mini SuperDrive van Narviflex Volta Belting

Volta's Mini SuperDrive™ (MSD) is een aanvulling op Volta's assortiment positieve aandrijfriemen en biedt de voordelen van de zwaardere SuperDrive™-serie in een formaat met een kleiner tandprofiel. De Mini SuperDrive™ riem lost de belangrijkste mechanische problemen van klassieke vlakke riemen op, namelijk slippen en ontsporen. De tanden aan de onderkant van de riem grijpen in op de aandrijfschijf en zorgen voor een onveranderlijk, soepel transport van het product zonder dat riemvoorspanning nodig is. 

Narviflex Volta Mini SuperDrive Aandrijving Foto
Narviflex Volta DualDrive Foto met Meenemers en vacuümgaten
Cementmuur
DualDrive logo van Narviflex Volta Belting

DualDrive™ is een volledig geëxtrudeerde positieve aandrijfriem met een glad, homogeen karakter en integrale tanden aan de aandrijfzijde die kunnen fungeren als ingebouwde meenemers.

Cementmuur

Nieuwsberichten - Volta PU Transportbanden

Cementmuur

Downloads - Kunststof Transportbanden