top of page
Cementmuur

Chiorino Premium Transportbanden

Sinds het begin van Narviflex, ruim 30 jaar geleden, zijn Chiorino en Narviflex, hechte partners. Ontdek hieronder een deel van de unieke producten van Chiorino. Aarzel niet om uw dichtsbijzijnde Narviflex vestiging te contacteren, voor het bespreken van een project met Chiorino Producten.

Cementmuur
Chiorino Product Range - Contacteer Narviflex
Cementmuur

In de Chiorino Belt Selector, kan je alle gegevens van de Chiorino transportbanden opzoeken (met data sheet en voedingscertificaat) . We helpen je graag, neem gerust contact op met de dichtsbijzijnde Narviflex vestiging voor het kiezen van de juiste Chiorino band. Zowat alle populaire types zijn op voorraad bij Narviflex, we kunnen je dus snel (vandaag nog indien nodig) helpen.

Cementmuur
Narviflex Chiorino HP Food System - Deze PU transportbanden kunnen minstens 20% méér dan andere premium pu transportbanden

Chiorino HP Premium poly-urethaan transportbanden, kunnen 20% méér dan andere premium pu transportbanden, dus 20% betere bestendigheid tegen diepvriestemperaturen, 20% betere bestendigheid tegen hydrolyse  en chemische producten (o.a. chloor)

Narviflex Chiorino HP Premium PU Belts - Salami Vleesverwerking
Narviflex Chiorino HP Compact Drive - Positief aangedreven transportband
Cementmuur
HP Compact Drive Logo - Positief aangedreven transportband van Chiorino - Narviflex

De lijn van positief aangedreven pu transportbanden, de HP Compact Drive, is volledig opgebouwd rond het unieke HP premium bandmateriaal. Positief aangedreven transportbanden, slippen niet en sturen altijd.

Cementmuur

Chiorino is de wereldtop en dat merk je op gebied van kwaliteit, maar zeker ook aan het tempo waarbij innovaties gepresenteerd worden. Bekijk in deze sectie, alles wat verband houdt met drijf- en machineriemen, voor drukkerijen, kartonnage, logistiek en tal van andere sectoren.

Drijfriemen en Machineriemen van Narviflex.jpeg
Cementmuur

Nieuwsberichten - Chiorino

bottom of page